Traiteur Caro&Co

Warme en koude voorgerechten 

Koude voorgerechten

  • Ghandaham met meloen                   € 14
  • Duo van Gandaham en scampi                                         € 17
  • Wildpatés met garnituur en uienconfituur                                    €16
  • Noordzeegarnalen cocktail                € 19
  • Carpaccio van zalm en heilbot met garnituur                                          €19
  • Rundercarpaccio met rucola salade, parmezaan en truffelolie                  € 18
  • Vitello Tonato ,kalfsgebraad met saus van tonijn en kappertjes                   € 18

Warme voorgerechten


  • Kaaskroket gegarneerd (2 stuks)        € 14
  • Garnaalkroket gegarneerd (2 stuks)   € 16
  • Koninginnehapje met garnituur          € 12
  • Scampi's van de chef(5stuks)               €17                               .
  • Scampi's in een zacht curryroomsaus  17€
  • Tongfilets op Normandische wijze met gespoten puree                            17€
  • Gepocheerde zalm met fijne groenten en gespoten puree                                  17€