Koude voorgerechten

  • Ghandaham met meloen                   € 11
  • Duo van Gandaham en scampi                                         € 13
  • Wildpatés met garnituur en uienconfituur                                    € 13
  • Noordzeegarnalen cocktail                € 15
  • Carpaccio van zalm en heilbot met garnituur                                          €14
  • Rundercarpaccio met rucola salade, parmezaan en truffelolie                  € 13
  • Vitello Tonato ,kalfsgebraad met saus van tonijn en kappertjes                   € 13

Warme voorgerechten


  • Kaaskroket gegarneerd (2 stuks)        € 9
  • Garnaalkroket gegarneerd (2 stuks)   € 10
  • Koninginnehapje met garnituur         € 7
  • Scampi's van de chef(5stuks)                                       14€      .
  • Scampi's in een zacht curryroomsaus 14€
  • Tongfilets op Normandische wijze met gespoten puree                           14€
  • Gepocheerde zalm met fijne groenten en gespoten puree                                  14€ 




Warme en koude voorgerechten 

Traiteur Caro&Co