Traiteur Caro&Co

Warme en koude voorgerechten 

Koude voorgerechten

  • Ghandaham met meloen                   € 12
  • Duo van Gandaham en scampi                                         € 14
  • Wildpatés met garnituur en uienconfituur                                    € 14
  • Noordzeegarnalen cocktail                € 16
  • Carpaccio van zalm en heilbot met garnituur                                          €15
  • Rundercarpaccio met rucola salade, parmezaan en truffelolie                  € 14
  • Vitello Tonato ,kalfsgebraad met saus van tonijn en kappertjes                   € 14

Warme voorgerechten


  • Kaaskroket gegarneerd (2 stuks)        € 10
  • Garnaalkroket gegarneerd (2 stuks)   € 11
  • Koninginnehapje met garnituur         € 7
  • Scampi's van de chef(5stuks)                                       15€      .
  • Scampi's in een zacht curryroomsaus 15€
  • Tongfilets op Normandische wijze met gespoten puree                           15€
  • Gepocheerde zalm met fijne groenten en gespoten puree                                  15€