- Gentse waterzooi 25€pp
- Kip op Thaise wijze met een lichte currysaus met coccosmelk 24€
- Pennepasta met zalm en Boursinsaus 24€
- Tagliatelle met spekjes ,champions en room 21€
- Varkenshaasje met championroomsaus 25€
- Speenvarkengebraad op Ardeense wijze 25€
- Kalfsmedaillon met graanmosterdsaus 28€
- Lamsstoofpotje met fijne groenten 28€
- Kalkoengebraad met sinaasappelsaus 23,50€
- Normandische tongrolletjes in een witte wijn saus met garnaaltjes 27€
- Noorse zalm met fijne kruiden saus 27€
- Kabeljauwhaasje met Oostendse saus 27€
- Trio van vis ,kabeljauw ,zalm ,tongrolletjes in een fijne kruidensaus 28€
- Al deze gerechten kunnen gecombineerd worden met aardappelpuree,aardappelgratin,rijst
- kroketten of tagliatelli
- Warme feestgerechten beschikbaar vanaf minimum 12 personen
- extra groenten bij vleesgerechten