- Gentse waterzooi €21/pp
- Kip op Thaise wijze met een lichte currysaus met coccosmelk €21/pp
- Pennepasta met zalm en Boursinsaus €21/pp
- Tagliatelle met spekjes ,champions en room €20/pp
- Varkenshaasje met championroomsaus €23/pp
- Speenvarkengebraad op Ardeense wijze €23/pp
- Kalfsmedaillon met graanmosterdsaus €24/pp
- Lamsstoofpotje met fijne groenten €24/pp
- Kalkoengebraad met sinaasappelsaus €19,50/pp
- Normandische tongrolletjes in een witte wijn saus met garnaaltjes €23/pp
- Noorse zalm met fijne kruiden saus €23/pp
- Kabeljauwhaasje met Oostendse saus €23/pp
- Trio van vis ,kabeljauw ,zalm ,tongrolletjes in een fijne kruidensaus €24/pp
- Al deze gerechten kunnen gecombineerd worden met aardappelpuree,aardappelgratin,rijst
- kroketten of tagliatelli
- Warme feestgerechten beschikbaar vanaf minimum 12 personen
- extra groenten bij vleesgerechten