Traiteur Caro&Co

Winter BBQ Menu (21€pp)




Extra

  • 1 persoon aan de BBQ : voorbereiding en opstellen vanBBQ en buffet, bakken =  120 €  ( +- 2 uren )
  • Houtskool 15 kg        €15 per zak
  • Menu beschikbaar vanafminimum 15 personen.

  • Het materiaal van het groenten - vleesbuffet  wordt ons twee dagen later proper en afgewassen thuis bezorgt

Groenten buffet

  • Wintersalade met garnituur van walnoten en pijnboompitten
  • Tomatensalade met bieslook en vinaigrette
  • Wortel -en knolselder salade
  • Groene boontjes met spekblokjes
  • Mayonaise ,cocktail en tartaarsaus
  • Frans brood en boterporties
  • Warme Italiaanse  pasta met fijne groenten
  • Gebakken en gekruide krielaardappelen
  • Warme Provençaalse saus (of andere keuze warme saus ) vb. champignonroomsaus ,béarnaise saus ,peperroomsaus ,chefsaus

Vleesgerechten(3stukken pp) 


  • Gemarineerde kipfilet
  • BBQ worst
  • Hamburger
  • Kalkoenbrochette gemarineerd
  • Breugelbrochette (varkensvlees ,paprika ,ajuinen spekblokjes
  • Chipolattaworst
  • Gemarineerde rundsbrochette
  • Merguez worsten
  • Gemarineerde spare ribs
  • Gemarineerd spek
  • Vegetarische groenteburger